زندگی ۲۰ هزار معتاد متجاهر در تهران/ سرنوشت معتادین متجاهر به کجا ختم می‌شود؟سرهنگ محمد بخشنده رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت در گفت‌وگو با خبرنگار گروه جامعه میزان گفت: جمع آوری معتادان متجاهر روند خاصی دارد که به همکاری چند دستگاه نیازمند است.

وی افزود: ظرفیت لازم برای نگهداری از معتادین به کمک سازمان‌های مربوطه و در راس آن‌ها ستاد مبارزه با مواد مخدر و شورای هماهنگی استان‌ها در هر شهری باید ایجاد شود. کمیته مقابله در استانداری تشکیل شده است که در این باره تصمیم گیری می‌کنند.

سرهنگ بخشنده اظهار کرد: در استان تهران ظرفیت ۱۲ هزار نفری برای نگهداری از مردان در نظر گرفته شده است که در حال حاضر ۱۱ هزار معتاد متجاهر جمع آوری شده اند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت ادامه داد: معتادان پس از جمع آوری توسط پلیس، به مراکز بازپروری مراکز ماده ۱۶ و تبصره دوم این ماده مانند فشافویه، سروش و اخوان تحویل داده می‌شوند. همچنین این افراد پس از گذراندن دوره‌های ۳ یا ۶ ماه بازپروری، آموزش می‌بینند و می‌توانند شاغل شوند.

وی افزود: من به عنوان رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ اعلام می‌کنم در این شهر ۲۰ هزار معتاد متجاهر مرد و هزار و ۵۰۰ معتاد متجاهر زن وجود دارد که طرح‌های جمع آوری آنان ادامه دارد.

سرهنگ بخشنده گفت: ظرفیت زیادی برای نگهداری ن معتاد متجاهر ایجاد نشده که نیازمند همکاری بیشتر سازمان‌های مربوطه است.

انتهای پیام/

در مرکز فرماندهی و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور پایتخت چه می‌گذرد؟

معتادان چگونه شناسنامه المثنی دریافت کنند؟

در قانون "شهید خدمت" نداریم

متجاهر ,معتاد ,هزار ,جمع ,آوری ,مبارزه ,معتاد متجاهر ,جمع آوری ,مبارزه با ,برای نگهداری ,مواد مخدر ,هزار معتاد متجاهر

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کتاب شناخت Little Nightmares خرید و فروش خودرو های دست دوم و نو گل و گیاه وب سایت شخصی مهدی به‌کار تبلیغات در گوگل ملی مارکت Computer programming رویای یه شب تابستونی جلوگیری از خشونت